Η ιστοσελίδα ns-platinum.com είναι η ηλεκτρονική παρουσίαση του καταστήματος πώλησης κοσμημάτων που δημιούργησε ο Νικόλαος Νικολαΐδης και το οποίο κατάστημα εδρεύει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Κλεισούρας 10, με ΑΦΜ 046034950  και ΔΟΥ Ε Θεσσαλονίκης.

 

Γενικοί Όροι
Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του ns-platinum.com προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του και που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά της.

Προσωπικά Δεδομένα
Το παρόν site δεν είναι ηλεκτρονικό κατάστημα για αγορές μέσω λογαριασμού, αλλά αποτελεί μία παρουσίαση στο ευρύ κοινό των κοσμημάτων της εταιρίας μας  και οι παραγγελίες πραγματοποιούνται μέσω email και τηλεφώνου. Η μόνη επαφή των πελατών με το site καθεαυτό γίνεται με την αποστολή μηνύματος μέσω της φόρμας επικοινωνίας καθώς και με την εγγραφή στο newsletter για την αποστολή διαφημιστικών μηνυμάτων. Προϋπόθεση για την εγγραφή σας στο newsletter μας  είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν και όποτε εγγραφείτε, θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address).  Το ns-platinum.com παρέχει αυτή δυνατότητα στους πελάτες ώστε να πληροφορηθούν για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική. Το ns-platinum.com δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης αυτών διαφημιστικών μηνυμάτων.
Το ns-platinum.com, ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Το ns-platinum.com με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.

Πνευματική ιδιοκτησία
Όλα τα λογότυπα, σήματα, κείμενα, γραφικά, εικονίδια, φωτογραφίες και όλο γενικά το υλικό που περιέχεται σε αυτές τις σελίδες του ns-platinum.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του ns-platinum.com και προστατεύεται από τοπικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η χρήση τους καθώς και η αναπαραγωγή τους από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ή ιδιώτη χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του ns-platinum.com.

Εγγύηση
Κάθε προϊόν που δημιουργείται φέρει εγγύηση της πλατίνας καθώς και για διαμάντι. Κάθε πέτρα έχει το δικό της μοναδικό κωδικό, τον οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει ο πελάτης για να βρει πληροφορίες σχετικά με τη ποιότητα και τη πιστοποίηση της πέτρας